Zupa kapuściana

Zupa kapuściana

Dieta kapuściana jest bardzo skuteczna a zupa kapuściana po prostu przepyszna. Sprawdź przepis!

Jak przygotować zupę kapuścianą?

Zupa kapuściana – składniki:

  • główka kapusty białej lub włoskiej
  • 6 posiekanych cebul
  • 2 papryki
  • 2 marchewki
  • pęczek selera naciowego
  • do przyprawienia: pietruszka, bazylia, chilli, pieprz

Sposób przygotowania:

1. Poszatkuj kapustę, obierz pomidory ze skórki, wszystkie warzywa pokrój na drobne kawałki, wrzuć do garnka i zalej ok. 3 litrami wody.

2. Kiedy warzywa się zagotują, przypraw je wedle gustu (tylko dozwolonymi przyprawami, do zupy nie wolno dodawać soli ani bulionu).

Vitalogy
ADMINISTRATOR
PROFILE

Więcej z tej tematyki:

Przepisy Do Diety 5:2: do 500 kcal
Dieta Sanodiet: jedz co chccesz i chudnij!
Dieta Dla Osób Z Grupą Krwi B: szczegółowy opis
Sanodiet Dietetyk Online: porady dietetyczne online
Kuracja Oczyszczająca: Essence Cleanse
Trening Na Diecie Pasternaka: wspomagające ćwiczenia