Strona 1 z 1

28
09/15

Studenckie SOS – czyli obiad niedrogi, szybki i pyszny

Szybko, tanio i pożywnie – te trzy określenia przychodzą na myśl, gdy mówimy o studenckim obiedzie. Co zrobić, żeby akademicki obiad nie ograniczał się tylko do tostów i jajecznicy, a nadal był tani i prosty?

Ocena: 3.98/5 (33 ocen)
6

10
09/15

Przepisy z sezonowymi warzywami na cały dzień

Chociaż wakacje większość z nas już pożegnała, na straganach wciąż możemy znaleźć pyszne sezonowe warzywa. Nacieszmy się nimi zanim nadejdą chłodne dni i przygotujmy oryginalne potrawy, których smak kojarzy nam się z latem.

Ocena: 4.47/5 (25 ocen)
i

19
02/15

Pikantna zupa meksykańska – najlepsza na zimne dni

Jesienią i zimą trzeba się rozgrzewać. Ale ileż można to robić przy pomocy gorącej herbaty z sokiem? Miłą odmianą niech będzie prawdziwie ostra i gorąca zupa meksykańska.

Ocena: 3.66/5 (17 ocen)
i

16
02/15

Burgery z kaszy jęczmiennej

Burgery - chętnie zajadają się nimi starsi i młodsi smakosze. Chętnie jemy je na mieście, ale też coraz częściej przygotowujemy samodzielnie w domu. Burgery z kaszy jęczmiennej to nie tylko pyszne, ale i zdrowe danie. Poznaj na nie przepis!

Ocena: 3.82/5 (26 ocen)
e

12
02/14

Przez żołądek do serca – walentynkowe menu z żółtym serem

Stara prawda mówiąca, że droga do serca prowadzi przez żołądek jest niezmiennie aktualna. Z okazji Walentynek – święta zakochanych, przygotujmy więc oryginalne przekąski.

Ocena: 3.82/5 (5 ocen)
p

11
10/13

Jesień pod znakiem cukinii!

Potrawy z cukinii są łatwe w przyrządzeniu, smaczne, a ponadto zdrowe. Idealnie pasują na coraz chłodniejsze, jesienne dni.

Ocena: 3.09/5 (15 ocen)
e

10
10/13

Faszerowane warzywa pod serową pierzynką

Poznaj trzy wyjątkowe przepisy na przepyszne faszerowane warzywa zapiekane z żółtym serem. Dania równie smaczne co kolorowe!

Ocena: 1.8/5 (36 ocen)
6

02
10/13

Omlet warzywny

Poznaj przepis na pyszną, zdrową, sycącą i niskokaloryczną przekąskę, która sprawdzi się o każdej porze dnia.

Ocena: 3.17/5 (25 ocen)
i

20
03/13

W roli głównej: ciecierzyca

Ciecierzyca powoli zdobywa w naszych kuchniach coraz większą popularność. Przedstawiamy trzy sposoby wykorzystania tej wyjątkowej rośliny: na śniadanie, obiad i kolację.

Ocena: 2.36/5 (17 ocen)
z

06
03/13

Kulinarny dzień w Toskanii

Marzy Ci się podróż do słonecznej Toskanii? Nic prostszego! Z naszymi przepisami poczujesz się jak we włoskiej trattorii.

Ocena: 2.86/5 (21 ocen)
P

06
03/13

A może po pomidorze?

Sprawdź nasze propozycje na zdrowy dzień z pomidorem w roli głównej. Zapewniamy, że nie będzie nudno!

Ocena: 2.74/5 (40 ocen)
Strona 1 z 1