1 · 2 · 3 · 4 · 5   Strona 2 z 5

13
11/14

Makaronowa klasyka w najlepszym wydaniu

Spaghetti to najpopularniejszy typ makaronu, ale także nazwa dania, które kocha większość Europejczyków. Podstawowymi potrawami, które określa się mianem spaghetti, jest bolognese, napoli oraz carbonara.

Ocena: 3.33/5 (40 ocen)
.

28
10/14

Tarta grzybowa z sosem pieczarkowym

Poznaj przepis na pyszną i zdrową tartę w sam raz na jesień! 

Ocena: 3.69/5 (38 ocen)
i

08
09/14

Tarta z brokułami i suszonymi pomidorami

Brokuły mają wyjątkowy, delikatny smak, dzięki czemu są źródłem niekończących się kulinarnych możliwości!

Ocena: 3.18/5 (19 ocen)
d

26
08/14

Kalafior z sosem z sera pleśniowego

Aby nadać charakteru daniom z obfitującego w witaminy kalafiora, przygotujmy sos na bazie sera pleśniowego – świetnie podkreśli ich smak!

Ocena: 1.76/5 (16 ocen)
,

30
05/14

Sałatka z grillowanego bakłażana z suszonymi pomidorami

Kolejny pomysł na pyszne danie z grillowanymi składnikami!

Ocena: 2.79/5 (19 ocen)
2

24
04/14

Roladki schabowe z żółtym serem i szpinakiem

Dla wszystkich, którym znudził się tradycyjny schabowy w panierce, mamy smaczną alternatywę. Wiosenna odsłona schabu w postaci roladek z żółtym serem, szpinakiem i sosem to świetna propozycja na lżejszy i pyszny obiad.

Ocena: 3.28/5 (14 ocen)
b

14
04/14

Pieczona pierś z kurczaka z duszonym jarmużem i sosem czosnkowym

Przedstawiamy bardzo prosty sposób na obiad z dodatkiem pysznego i zdrowego jarmużu.

Ocena: 2.55/5 (13 ocen)
i

08
04/14

Polędwiczki duszone w winie z sosem serowo-kaparowym i warzywami

To danie doda nam energii, a przy okazji pozwoli odkryć kolejny pomysł kulinarny z użyciem serka topionego.

Ocena: 3.22/5 (18 ocen)
b

31
03/14

Grillowany łosoś na fasoli z jarmużem

Jarmuż w szybkim tempie staje się bardzo popularnym składnikiem naszej kuchni. Dzisiaj przedstawiamy przepis, w którym towarzyszy grillowanemu łososiowi.

Ocena: 2.04/5 (10 ocen)
b

08
02/14

Okrągłe szaleństwo, czyli świętujemy Międzynarodowy Dzień Pizzy!

Przyglądamy się historii pizzy, przedstawiamy przepis i 5 praktycznych wskazówek, jak ją przyrządzić.

Ocena: 4.67/5 (46 ocen)
,

15
01/14

 Parówki w trzech odsłonach

Parówki są jednym z hitów polskiego stołu: są przede wszystkim wygodne, łatwe w przygotowaniu i całkiem smaczne. Polecamy trzy przepisy z ich wykorzystaniem: na każdą kieszeń i okazję.

Ocena: 2.85/5 (22 ocen)

02
01/14

Zupa koperkowa

Poznaj przepis na pyszną, zdrową, niskokaloryczną i tanią w przygotowaniu zupę koperkową.

Ocena: 2.73/5 (40 ocen)
a

30
12/13

Gołąbki z kaszą gryczaną z grzybami w śmietanie

Jeśli nie macie jeszcze dość świątecznych potraw, to serdecznie polecamy wypróbowanie tego przepisu!

Ocena: 2.52/5 (22 ocen)
.

04
12/13

Imbirowe klopsiki drobiowe w sosie warzywno-pomidorowym

Dzięki dodatkowi imbiru te klopsiki idealnie sprawdzą się jako rozgrzewające danie w zimowe dni.

Ocena: 1.47/5 (60 ocen)
d

02
12/13

Zupa czosnkowa z serem żółtym i topionym

W czasie jesiennej słoty humor poprawią smakowite, rozgrzewające zupy z dodatkiem sera żółtego lub topionego. Tym razem zainspirujemy się kuchnią czeską.

Ocena: 3.33/5 (27 ocen)
,
  1 · 2 · 3 · 4 · 5   Strona 2 z 5