1 · 2 · 3 · 4 · 5   Strona 2 z 5

13
11/14

Makaronowa klasyka w najlepszym wydaniu

Spaghetti to najpopularniejszy typ makaronu, ale także nazwa dania, które kocha większość Europejczyków. Podstawowymi potrawami, które określa się mianem spaghetti, jest bolognese, napoli oraz carbonara.

Ocena: 3.83/5 (37 ocen)
2

28
10/14

Tarta grzybowa z sosem pieczarkowym

Poznaj przepis na pyszną i zdrową tartę w sam raz na jesień! 

Ocena: 3.75/5 (27 ocen)
2

08
09/14

Tarta z brokułami i suszonymi pomidorami

Brokuły mają wyjątkowy, delikatny smak, dzięki czemu są źródłem niekończących się kulinarnych możliwości!

Ocena: 1.57/5 (9 ocen)
a

26
08/14

Kalafior z sosem z sera pleśniowego

Aby nadać charakteru daniom z obfitującego w witaminy kalafiora, przygotujmy sos na bazie sera pleśniowego – świetnie podkreśli ich smak!

Ocena: 3.58/5 (9 ocen)
,

30
05/14

Sałatka z grillowanego bakłażana z suszonymi pomidorami

Kolejny pomysł na pyszne danie z grillowanymi składnikami!

Ocena: 3.51/5 (29 ocen)
.

24
04/14

Roladki schabowe z żółtym serem i szpinakiem

Dla wszystkich, którym znudził się tradycyjny schabowy w panierce, mamy smaczną alternatywę. Wiosenna odsłona schabu w postaci roladek z żółtym serem, szpinakiem i sosem to świetna propozycja na lżejszy i pyszny obiad.

Ocena: 1.02/5 (21 ocen)
2

14
04/14

Pieczona pierś z kurczaka z duszonym jarmużem i sosem czosnkowym

Przedstawiamy bardzo prosty sposób na obiad z dodatkiem pysznego i zdrowego jarmużu.

Ocena: 2.63/5 (12 ocen)
2

08
04/14

Polędwiczki duszone w winie z sosem serowo-kaparowym i warzywami

To danie doda nam energii, a przy okazji pozwoli odkryć kolejny pomysł kulinarny z użyciem serka topionego.

Ocena: 4.22/5 (6 ocen)
2

31
03/14

Grillowany łosoś na fasoli z jarmużem

Jarmuż w szybkim tempie staje się bardzo popularnym składnikiem naszej kuchni. Dzisiaj przedstawiamy przepis, w którym towarzyszy grillowanemu łososiowi.

Ocena: 2.02/5 (15 ocen)
O

08
02/14

Okrągłe szaleństwo, czyli świętujemy Międzynarodowy Dzień Pizzy!

Przyglądamy się historii pizzy, przedstawiamy przepis i 5 praktycznych wskazówek, jak ją przyrządzić.

Ocena: 2.92/5 (44 ocen)
O

15
01/14

 Parówki w trzech odsłonach

Parówki są jednym z hitów polskiego stołu: są przede wszystkim wygodne, łatwe w przygotowaniu i całkiem smaczne. Polecamy trzy przepisy z ich wykorzystaniem: na każdą kieszeń i okazję.

Ocena: 3.5/5 (5 ocen)
d

02
01/14

Zupa koperkowa

Poznaj przepis na pyszną, zdrową, niskokaloryczną i tanią w przygotowaniu zupę koperkową.

Ocena: 4.84/5 (25 ocen)
b

30
12/13

Gołąbki z kaszą gryczaną z grzybami w śmietanie

Jeśli nie macie jeszcze dość świątecznych potraw, to serdecznie polecamy wypróbowanie tego przepisu!

Ocena: 2.77/5 (7 ocen)
d

04
12/13

Imbirowe klopsiki drobiowe w sosie warzywno-pomidorowym

Dzięki dodatkowi imbiru te klopsiki idealnie sprawdzą się jako rozgrzewające danie w zimowe dni.

Ocena: 2.03/5 (75 ocen)
d

02
12/13

Zupa czosnkowa z serem żółtym i topionym

W czasie jesiennej słoty humor poprawią smakowite, rozgrzewające zupy z dodatkiem sera żółtego lub topionego. Tym razem zainspirujemy się kuchnią czeską.

Ocena: 1.62/5 (20 ocen)
a
  1 · 2 · 3 · 4 · 5   Strona 2 z 5