1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 15   Strona 8 z 15

28
11/13

Andrzejkowa przekąska

Organizując imprezę andrzejkową nie można zapomnieć o pomysłowych przekąskach. Nasza propozycja to prosty i szybki przepis na chrupiące kwadraciki z ciasta francuskiego z żółtym serem.

Ocena: 3.75/5 (5 ocen)
n

26
11/13

Duńska zupa porowa z serkiem topionym

Zaletą zup jest to, że są sycące i mogą być prawdziwym zastrzykiem energii. Te najbardziej odżywcze i zdrowe przygotujemy sami - wbrew pozorom możemy je zrobić szybko i łatwo!

Ocena: 2.53/5 (13 ocen)
V

25
11/13

Francuska zupa cebulowa z serem

Na dworze coraz chłodniej, warto więc włączyć zupy do swojego menu. Nie tylko rozgrzeją podczas chłodów i ochronią przed przeziębieniem, ale również dostarczą organizmowi białka, witamin oraz składników mineralnych.

Ocena: 3.51/5 (66 ocen)
h

18
11/13

Zupa pieczarkowa

Ta rozgrzewająca zupa idealnie sprawdzi się na chłodne, jesienne popołudnia.

Ocena: 3.34/5 (33 ocen)
,

04
11/13

Zapiekanka z dynią i żółtym serem

Na jesienny obiad proponujemy prostą i smakowitą zapiekankę z dodatkiem dyni i żółtego sera.

Ocena: 3.83/5 (34 ocen)
i

04
11/13

Tagliatelle z aromatycznym boczkiem i borowikami

Jeśli wciąż nie wiesz, co zrobić z przywiezionymi z ostatniej wyprawy na grzyby borowikami, koniecznie wypróbuj tego przepisu!

Ocena: 4.97/5 (30 ocen)
,

30
10/13

Pikantne skrzydełka w sosie miodowym

Znudził Ci się kurczak w panierce? Polecamy przyrządzenie go dla odmiany w wersji słodko-ostrej!

Ocena: 2.99/5 (26 ocen)
i

23
10/13

Na jesienne wieczory – ser i wino

Wino z żółtym serem to połączenie idealne. Radzimy, jak skomponować je w taki sposób, by zapewniło najlepsze kulinarne doznania.

Ocena: 4.77/5 (30 ocen)
K

23
10/13

Dżem wieloowocowy

Pyszne przetwory to najlepszy sposób, by zatrzymać smak przełomu lata i jesieni jak najdłużej. Wypróbuj przepis na dżem wieloowocowy, który sprawdzi się zarówno jako dodatek do kanapki, jak i jako nadzienie chociażby do naleśników.

Ocena: 3.03/5 (20 ocen)
i

11
10/13

Jesień pod znakiem cukinii!

Potrawy z cukinii są łatwe w przyrządzeniu, smaczne, a ponadto zdrowe. Idealnie pasują na coraz chłodniejsze, jesienne dni.

Ocena: 2.77/5 (7 ocen)
h

10
10/13

Faszerowane warzywa pod serową pierzynką

Poznaj trzy wyjątkowe przepisy na przepyszne faszerowane warzywa zapiekane z żółtym serem. Dania równie smaczne co kolorowe!

Ocena: 1.86/5 (33 ocen)
a

03
10/13

Gruszka z czekoladą i... żółtym serem

Nie ma lepszego sposobu na jesienne zmęczenie, senność i wzmożony apetyt, niż wykwintny deser. Przygotowany z gruszką i z żółtym serem, poprawi humor i dostarczy niezwykłych doznań smakowych.

Ocena: 2.01/5 (32 ocen)
a

02
10/13

Zupa fasolowa

To idealna zupa na chłodne, jesienne popołudnia. Przygotowana prawdziwie domowym sposobem nie tylko nas rozgrzeje, ale także odpowiednio nasyci.

Ocena: 3.83/5 (48 ocen)
,

02
10/13

Omlet warzywny

Poznaj przepis na pyszną, zdrową, sycącą i niskokaloryczną przekąskę, która sprawdzi się o każdej porze dnia.

Ocena: 1.69/5 (16 ocen)
K

02
10/13

Ciasteczka z kawałkami czekolady

Tzw. chocolate chip cookies to jedne z najpopularniejszych ciasteczek w Ameryce. Oto prosty przepis na ten pyszny deser.

Ocena: 2.32/5 (13 ocen)
n
  1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 15   Strona 8 z 15