1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 15   Strona 8 z 15

02
12/13

Omlet z ziołami i sosem musztardowo-paprykowym

Przedstawiamy propozycję na rozgrzewającą kolację po długim, zimnym dniu.

Ocena: 1.52/5 (90 ocen)
a

02
12/13

Zupa czosnkowa z serem żółtym i topionym

W czasie jesiennej słoty humor poprawią smakowite, rozgrzewające zupy z dodatkiem sera żółtego lub topionego. Tym razem zainspirujemy się kuchnią czeską.

Ocena: 4.09/5 (13 ocen)
,

28
11/13

Andrzejkowa przekąska

Organizując imprezę andrzejkową nie można zapomnieć o pomysłowych przekąskach. Nasza propozycja to prosty i szybki przepis na chrupiące kwadraciki z ciasta francuskiego z żółtym serem.

Ocena: 2.38/5 (11 ocen)
c

26
11/13

Duńska zupa porowa z serkiem topionym

Zaletą zup jest to, że są sycące i mogą być prawdziwym zastrzykiem energii. Te najbardziej odżywcze i zdrowe przygotujemy sami - wbrew pozorom możemy je zrobić szybko i łatwo!

Ocena: 3.39/5 (22 ocen)
i

25
11/13

Francuska zupa cebulowa z serem

Na dworze coraz chłodniej, warto więc włączyć zupy do swojego menu. Nie tylko rozgrzeją podczas chłodów i ochronią przed przeziębieniem, ale również dostarczą organizmowi białka, witamin oraz składników mineralnych.

Ocena: 2.03/5 (81 ocen)
i

18
11/13

Zupa pieczarkowa

Ta rozgrzewająca zupa idealnie sprawdzi się na chłodne, jesienne popołudnia.

Ocena: 1.01/5 (66 ocen)
u

04
11/13

Zapiekanka z dynią i żółtym serem

Na jesienny obiad proponujemy prostą i smakowitą zapiekankę z dodatkiem dyni i żółtego sera.

Ocena: 1.01/5 (27 ocen)
n

04
11/13

Tagliatelle z aromatycznym boczkiem i borowikami

Jeśli wciąż nie wiesz, co zrobić z przywiezionymi z ostatniej wyprawy na grzyby borowikami, koniecznie wypróbuj tego przepisu!

Ocena: 2.62/5 (13 ocen)
u

30
10/13

Pikantne skrzydełka w sosie miodowym

Znudził Ci się kurczak w panierce? Polecamy przyrządzenie go dla odmiany w wersji słodko-ostrej!

Ocena: 1.47/5 (29 ocen)
a

23
10/13

Na jesienne wieczory – ser i wino

Wino z żółtym serem to połączenie idealne. Radzimy, jak skomponować je w taki sposób, by zapewniło najlepsze kulinarne doznania.

Ocena: 3.01/5 (42 ocen)
c

23
10/13

Dżem wieloowocowy

Pyszne przetwory to najlepszy sposób, by zatrzymać smak przełomu lata i jesieni jak najdłużej. Wypróbuj przepis na dżem wieloowocowy, który sprawdzi się zarówno jako dodatek do kanapki, jak i jako nadzienie chociażby do naleśników.

Ocena: 3.63/5 (21 ocen)
n

11
10/13

Jesień pod znakiem cukinii!

Potrawy z cukinii są łatwe w przyrządzeniu, smaczne, a ponadto zdrowe. Idealnie pasują na coraz chłodniejsze, jesienne dni.

Ocena: 1.01/5 (29 ocen)
n

10
10/13

Faszerowane warzywa pod serową pierzynką

Poznaj trzy wyjątkowe przepisy na przepyszne faszerowane warzywa zapiekane z żółtym serem. Dania równie smaczne co kolorowe!

Ocena: 2.26/5 (41 ocen)
a

03
10/13

Gruszka z czekoladą i... żółtym serem

Nie ma lepszego sposobu na jesienne zmęczenie, senność i wzmożony apetyt, niż wykwintny deser. Przygotowany z gruszką i z żółtym serem, poprawi humor i dostarczy niezwykłych doznań smakowych.

Ocena: 2.85/5 (27 ocen)
h

02
10/13

Zupa fasolowa

To idealna zupa na chłodne, jesienne popołudnia. Przygotowana prawdziwie domowym sposobem nie tylko nas rozgrzeje, ale także odpowiednio nasyci.

Ocena: 2.45/5 (58 ocen)
n
  1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 15   Strona 8 z 15