1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 14   Strona 7 z 14

15
01/14

 Parówki w trzech odsłonach

Parówki są jednym z hitów polskiego stołu: są przede wszystkim wygodne, łatwe w przygotowaniu i całkiem smaczne. Polecamy trzy przepisy z ich wykorzystaniem: na każdą kieszeń i okazję.

Ocena: 1.85/5 (22 ocen)
n

02
01/14

Zupa koperkowa

Poznaj przepis na pyszną, zdrową, niskokaloryczną i tanią w przygotowaniu zupę koperkową.

Ocena: 3.74/5 (29 ocen)
a

30
12/13

Gołąbki z kaszą gryczaną z grzybami w śmietanie

Jeśli nie macie jeszcze dość świątecznych potraw, to serdecznie polecamy wypróbowanie tego przepisu!

Ocena: 2.53/5 (45 ocen)
i

12
12/13

Frittata ze szpinakiem i żółtym serem

Frittata to danie w sam raz dla zabieganych: jest proste i szybkie, a do jego przygotowania wystarczą dowolne składniki i chęć do kulinarnych eksperymentów.

Ocena: 3.15/5 (44 ocen)
c

09
12/13

Keks serowo-paprykowy z sosem czosnkowym

Wszyscy znamy keks w wersji deserowej. A co powiecie na keks... na ostro? Koniecznie sprawdzcie ten przepis!

Ocena: 1.73/5 (10 ocen)
u

04
12/13

Imbirowe klopsiki drobiowe w sosie warzywno-pomidorowym

Dzięki dodatkowi imbiru te klopsiki idealnie sprawdzą się jako rozgrzewające danie w zimowe dni.

Ocena: 3.38/5 (71 ocen)
c

02
12/13

Omlet z ziołami i sosem musztardowo-paprykowym

Przedstawiamy propozycję na rozgrzewającą kolację po długim, zimnym dniu.

Ocena: 1.7/5 (57 ocen)
n

02
12/13

Zupa czosnkowa z serem żółtym i topionym

W czasie jesiennej słoty humor poprawią smakowite, rozgrzewające zupy z dodatkiem sera żółtego lub topionego. Tym razem zainspirujemy się kuchnią czeską.

Ocena: 3.08/5 (27 ocen)
K

28
11/13

Andrzejkowa przekąska

Organizując imprezę andrzejkową nie można zapomnieć o pomysłowych przekąskach. Nasza propozycja to prosty i szybki przepis na chrupiące kwadraciki z ciasta francuskiego z żółtym serem.

Ocena: 2.01/5 (21 ocen)
n

26
11/13

Duńska zupa porowa z serkiem topionym

Zaletą zup jest to, że są sycące i mogą być prawdziwym zastrzykiem energii. Te najbardziej odżywcze i zdrowe przygotujemy sami - wbrew pozorom możemy je zrobić szybko i łatwo!

Ocena: 4.28/5 (20 ocen)
V

25
11/13

Francuska zupa cebulowa z serem

Na dworze coraz chłodniej, warto więc włączyć zupy do swojego menu. Nie tylko rozgrzeją podczas chłodów i ochronią przed przeziębieniem, ale również dostarczą organizmowi białka, witamin oraz składników mineralnych.

Ocena: 3.09/5 (72 ocen)
,

18
11/13

Zupa pieczarkowa

Ta rozgrzewająca zupa idealnie sprawdzi się na chłodne, jesienne popołudnia.

Ocena: 1.01/5 (48 ocen)
,

04
11/13

Zapiekanka z dynią i żółtym serem

Na jesienny obiad proponujemy prostą i smakowitą zapiekankę z dodatkiem dyni i żółtego sera.

Ocena: 1.51/5 (28 ocen)
i

04
11/13

Tagliatelle z aromatycznym boczkiem i borowikami

Jeśli wciąż nie wiesz, co zrobić z przywiezionymi z ostatniej wyprawy na grzyby borowikami, koniecznie wypróbuj tego przepisu!

Ocena: 3.59/5 (19 ocen)
K

30
10/13

Pikantne skrzydełka w sosie miodowym

Znudził Ci się kurczak w panierce? Polecamy przyrządzenie go dla odmiany w wersji słodko-ostrej!

Ocena: 1.85/5 (23 ocen)
n
  1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 14   Strona 7 z 14