1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 15   Strona 5 z 15

18
02/15

Śledź w śmietanie

Niestety, karnawał dobiegł końca. Bawiliśmy się, siedzieliśmy przy suto zastawionych stołach. Teraz, na okres Wielkiego Postu, polecamy śledzika, jako pyszną, rybną przekąskę.

Ocena: 3.02/5 (9 ocen)
V

16
02/15

Burgery z kaszy jęczmiennej

Burgery - chętnie zajadają się nimi starsi i młodsi smakosze. Chętnie jemy je na mieście, ale też coraz częściej przygotowujemy samodzielnie w domu. Burgery z kaszy jęczmiennej to nie tylko pyszne, ale i zdrowe danie. Poznaj na nie przepis!

Ocena: 2.07/5 (26 ocen)
n

30
01/15

Spaghetti z pulpecikami w sosie pomidorowym

Poznaj przepis na włoskie danie, którym zchwycisz najbliższych!

Ocena: 2.58/5 (7 ocen)
n

11
12/14

Jak przyrządzić idealne risotto?

Risotto to danie wykwintne i bezpretensjonalne zarazem, którym zachwycisz podniebienia swoich gości. Przygotowując je pamiętaj jednak o kilku zasadach, dzięki którym zaserwujesz potrawę perfekcyjną.

Ocena: 4.15/5 (16 ocen)
i

04
12/14

Spaghetti z owocami morza

Połączenie makaronu oraz owoców morza to danie, które będzie smakowało nawet tym najbardziej wybrednym gościom. Dodatkowo sprawdza się, jeśli musisz przygotować coś pysznego i masz na to mało czasu.

Ocena: 3.14/5 (29 ocen)
,

29
11/14

Gołąbki w wersji fit

Poznaj przepis na zdrowszą od tradycyjnej, ale i równie pyszną, wersję gołąbków!  

Ocena: 2.96/5 (20 ocen)
a

27
11/14

Włoskie cannelloni ze szpinakiem

Długie, chłodne jesienne popołudnia to doskonała okazja na oddanie się pasji kulinarnej, poeksperymetowanie w kuchni i przygotowanie pysznych dań. Poznajcie zatem przepis na pyszne cannelloni i sprawdźcie go w domu!

Ocena: 1.64/5 (30 ocen)
V

13
11/14

Makaronowa klasyka w najlepszym wydaniu

Spaghetti to najpopularniejszy typ makaronu, ale także nazwa dania, które kocha większość Europejczyków. Podstawowymi potrawami, które określa się mianem spaghetti, jest bolognese, napoli oraz carbonara.

Ocena: 3.67/5 (28 ocen)
n

28
10/14

Tarta grzybowa z sosem pieczarkowym

Poznaj przepis na pyszną i zdrową tartę w sam raz na jesień! 

Ocena: 2.83/5 (44 ocen)
a

10
09/14

Frytki frytkom nierówne - jak je przygotować, by smakowały najlepiej?

Jako, że frytki mają miliony miłośników na całym świecie, istnieje wiele sposobów ich przyrządzania i doprawiania. Jak je przygotowywać we własnej kuchni, by były pyszne, chrupiące i nie tak tłuste, jak w restauracjach? Oto kilka wskazówek!

Ocena: 3.69/5 (39 ocen)
a

08
09/14

Tarta z brokułami i suszonymi pomidorami

Brokuły mają wyjątkowy, delikatny smak, dzięki czemu są źródłem niekończących się kulinarnych możliwości!

Ocena: 1.01/5 (20 ocen)
h

26
08/14

Kalafior z sosem z sera pleśniowego

Aby nadać charakteru daniom z obfitującego w witaminy kalafiora, przygotujmy sos na bazie sera pleśniowego – świetnie podkreśli ich smak!

Ocena: 2.03/5 (13 ocen)
i

14
08/14

Wszystko, co powinieneś wiedzieć o mrożeniu owoców

Morza szum, ptaków śpiew, dzika plaża pośród drzew – to ważne, ale nie jedyne atrybuty lata. Należą do nich również owoce – świeże truskawki, mirabelki czy borówki, po które najchętniej sięgalibyśmy przez cały rok. Na szczęście nie jest to niemożliwe.

Ocena: 2.78/5 (37 ocen)
a

08
08/14

Crostini na trzy sposoby

Crostini możemy podać z najróżniejszymi dodatkami, na słono, pikantnie lub słodko – zależnie od naszych preferencji. Sprawdzą się więc na każdą okazję!

Ocena: 4.79/5 (23 ocen)
c

08
08/14

Tego nie może zabraknąć na Twoim pikniku!

Rodzinny piknik to nie tylko sposób na przyjemne spędzenie czasu, ale też idealna okazja, by tradycyjny posiłek zamienić w prawdziwą ucztę. Poniżej prezentujemy kilka prostych przepisów, dzięki którym pysznie spędzimy czas pod chmurką.

Ocena: 2.36/5 (21 ocen)
V
  1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 15   Strona 5 z 15