1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 15   Strona 5 z 15

30
01/15

Spaghetti z pulpecikami w sosie pomidorowym

Poznaj przepis na włoskie danie, którym zchwycisz najbliższych!

Ocena: 3.4/5 (24 ocen)
K

11
12/14

Jak przyrządzić idealne risotto?

Risotto to danie wykwintne i bezpretensjonalne zarazem, którym zachwycisz podniebienia swoich gości. Przygotowując je pamiętaj jednak o kilku zasadach, dzięki którym zaserwujesz potrawę perfekcyjną.

Ocena: 1.79/5 (15 ocen)
K

04
12/14

Spaghetti z owocami morza

Połączenie makaronu oraz owoców morza to danie, które będzie smakowało nawet tym najbardziej wybrednym gościom. Dodatkowo sprawdza się, jeśli musisz przygotować coś pysznego i masz na to mało czasu.

Ocena: 3.74/5 (22 ocen)
c

29
11/14

Gołąbki w wersji fit

Poznaj przepis na zdrowszą od tradycyjnej, ale i równie pyszną, wersję gołąbków!  

Ocena: 3.32/5 (7 ocen)
u

27
11/14

Włoskie cannelloni ze szpinakiem

Długie, chłodne jesienne popołudnia to doskonała okazja na oddanie się pasji kulinarnej, poeksperymetowanie w kuchni i przygotowanie pysznych dań. Poznajcie zatem przepis na pyszne cannelloni i sprawdźcie go w domu!

Ocena: 4.03/5 (18 ocen)
V

13
11/14

Makaronowa klasyka w najlepszym wydaniu

Spaghetti to najpopularniejszy typ makaronu, ale także nazwa dania, które kocha większość Europejczyków. Podstawowymi potrawami, które określa się mianem spaghetti, jest bolognese, napoli oraz carbonara.

Ocena: 4.59/5 (27 ocen)
,

28
10/14

Tarta grzybowa z sosem pieczarkowym

Poznaj przepis na pyszną i zdrową tartę w sam raz na jesień! 

Ocena: 2.84/5 (46 ocen)
n

10
09/14

Frytki frytkom nierówne - jak je przygotować, by smakowały najlepiej?

Jako, że frytki mają miliony miłośników na całym świecie, istnieje wiele sposobów ich przyrządzania i doprawiania. Jak je przygotowywać we własnej kuchni, by były pyszne, chrupiące i nie tak tłuste, jak w restauracjach? Oto kilka wskazówek!

Ocena: 2.93/5 (24 ocen)
c

08
09/14

Tarta z brokułami i suszonymi pomidorami

Brokuły mają wyjątkowy, delikatny smak, dzięki czemu są źródłem niekończących się kulinarnych możliwości!

Ocena: 4.69/5 (5 ocen)
K

26
08/14

Kalafior z sosem z sera pleśniowego

Aby nadać charakteru daniom z obfitującego w witaminy kalafiora, przygotujmy sos na bazie sera pleśniowego – świetnie podkreśli ich smak!

Ocena: 3.31/5 (12 ocen)
a

14
08/14

Wszystko, co powinieneś wiedzieć o mrożeniu owoców

Morza szum, ptaków śpiew, dzika plaża pośród drzew – to ważne, ale nie jedyne atrybuty lata. Należą do nich również owoce – świeże truskawki, mirabelki czy borówki, po które najchętniej sięgalibyśmy przez cały rok. Na szczęście nie jest to niemożliwe.

Ocena: 2.94/5 (31 ocen)
i

08
08/14

Crostini na trzy sposoby

Crostini możemy podać z najróżniejszymi dodatkami, na słono, pikantnie lub słodko – zależnie od naszych preferencji. Sprawdzą się więc na każdą okazję!

Ocena: 2.21/5 (14 ocen)
V

08
08/14

Tego nie może zabraknąć na Twoim pikniku!

Rodzinny piknik to nie tylko sposób na przyjemne spędzenie czasu, ale też idealna okazja, by tradycyjny posiłek zamienić w prawdziwą ucztę. Poniżej prezentujemy kilka prostych przepisów, dzięki którym pysznie spędzimy czas pod chmurką.

Ocena: 3.03/5 (15 ocen)
h

01
08/14

Kawa Pięciu Przemian

W kuchni Pięciu Przemian pochodzącej z tradycyjnej medycyny chińskiej, nie mogło zabraknąć i kawy. Ta alternatywna propozycja jej przygotowania to nie tylko gratka dla kawowych smakoszy.

Ocena: 2.75/5 (6 ocen)
i

25
07/14

Deser z kaszy jaglanej i banana

Poznaj przepis na przepyszną słodką przekąskę z kaszy jaglanej i banana w dwóch odsłonach, która nie tylko polepszy Ci humor, ale także doda zdrowia!

Ocena: 4.14/5 (31 ocen)
h
  1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 15   Strona 5 z 15