1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 14   Strona 4 z 14

30
03/15

 Pieczeń rzymska z jajkiem - w sam raz na Wielkanoc

Jaja to tradycyjny i nieodłączny element obchodów Świąt Wielkiej Nocy. Tym razem jednak, traktujemy jaja nieco bardziej nietuzinkowo i przedstawiamy Wam przepis na bardzo oryginalną i pyszną potrawę, które świetnie sprawdzi się jako wielkanocny, pełnowartościowy obiad.

Ocena: 2.88/5 (6 ocen)
a

17
03/15

Jaja faszerowane łososiem z nutą czerwonego kawioru

Poznaj przepis na pyszną i nieoczywistą potrawę z jajek, którą zaserwujesz gościom na wielkanocnym stole.

Ocena: 4.25/5 (11 ocen)
a

10
03/15

Pożywne śniadanie w angielskim stylu

Sadzone jajko, kiełbaska, bekon, fasolka w sosie pomidorowym i tosty to podstawowe składniki angielskiego śniadania. Często nie rozumiemy tego połączenia i podchodzimy do niego sceptycznie. Niesłusznie.

Ocena: 3.56/5 (13 ocen)
V

27
02/15

Egzotyczne napoje, których warto spróbować

Podczas egzotycznej podróży na pewno natkniesz się na wiele zaskakujących rzeczy. Jednymi z nich będą napoje – oryginalne i pyszne, ale też zadziwiające. Upewnij się, że nie omieszkasz ugasić nimi pragnienia.

Ocena: 4.02/5 (20 ocen)
c

19
02/15

Pikantna zupa meksykańska – najlepsza na zimne dni

Jesienią i zimą trzeba się rozgrzewać. Ale ileż można to robić przy pomocy gorącej herbaty z sokiem? Miłą odmianą niech będzie prawdziwie ostra i gorąca zupa meksykańska.

Ocena: 3.82/5 (5 ocen)
n

18
02/15

Śledź w śmietanie

Niestety, karnawał dobiegł końca. Bawiliśmy się, siedzieliśmy przy suto zastawionych stołach. Teraz, na okres Wielkiego Postu, polecamy śledzika, jako pyszną, rybną przekąskę.

Ocena: 3.72/5 (18 ocen)
V

16
02/15

Burgery z kaszy jęczmiennej

Burgery - chętnie zajadają się nimi starsi i młodsi smakosze. Chętnie jemy je na mieście, ale też coraz częściej przygotowujemy samodzielnie w domu. Burgery z kaszy jęczmiennej to nie tylko pyszne, ale i zdrowe danie. Poznaj na nie przepis!

Ocena: 2.97/5 (22 ocen)
K

30
01/15

Spaghetti z pulpecikami w sosie pomidorowym

Poznaj przepis na włoskie danie, którym zchwycisz najbliższych!

Ocena: 3.16/5 (6 ocen)
n

11
12/14

Jak przyrządzić idealne risotto?

Risotto to danie wykwintne i bezpretensjonalne zarazem, którym zachwycisz podniebienia swoich gości. Przygotowując je pamiętaj jednak o kilku zasadach, dzięki którym zaserwujesz potrawę perfekcyjną.

Ocena: 2.31/5 (13 ocen)
V

04
12/14

Spaghetti z owocami morza

Połączenie makaronu oraz owoców morza to danie, które będzie smakowało nawet tym najbardziej wybrednym gościom. Dodatkowo sprawdza się, jeśli musisz przygotować coś pysznego i masz na to mało czasu.

Ocena: 2.19/5 (24 ocen)
c

29
11/14

Gołąbki w wersji fit

Poznaj przepis na zdrowszą od tradycyjnej, ale i równie pyszną, wersję gołąbków!  

Ocena: 4.5/5 (5 ocen)
u

27
11/14

Włoskie cannelloni ze szpinakiem

Długie, chłodne jesienne popołudnia to doskonała okazja na oddanie się pasji kulinarnej, poeksperymetowanie w kuchni i przygotowanie pysznych dań. Poznajcie zatem przepis na pyszne cannelloni i sprawdźcie go w domu!

Ocena: 2.99/5 (36 ocen)
i

13
11/14

Makaronowa klasyka w najlepszym wydaniu

Spaghetti to najpopularniejszy typ makaronu, ale także nazwa dania, które kocha większość Europejczyków. Podstawowymi potrawami, które określa się mianem spaghetti, jest bolognese, napoli oraz carbonara.

Ocena: 2.73/5 (41 ocen)
n

28
10/14

Tarta grzybowa z sosem pieczarkowym

Poznaj przepis na pyszną i zdrową tartę w sam raz na jesień! 

Ocena: 3.75/5 (27 ocen)
,

10
09/14

Frytki frytkom nierówne - jak je przygotować, by smakowały najlepiej?

Jako, że frytki mają miliony miłośników na całym świecie, istnieje wiele sposobów ich przyrządzania i doprawiania. Jak je przygotowywać we własnej kuchni, by były pyszne, chrupiące i nie tak tłuste, jak w restauracjach? Oto kilka wskazówek!

Ocena: 2.56/5 (33 ocen)
K
  1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 14   Strona 4 z 14