1 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15   Strona 10 z 15

05
08/13

Sałatka z grillowanym żółtym serem i fasolką szparagową

Nie masz ochoty na wielodaniowe posiłki? Przyrządź sałatkę z grillowanym serem, fasolką szparagową i pomidorami!

Ocena: 1.27/5 (42 ocen)
c

01
08/13

Kotleciki rybne

Pyszne kotleciki rybne z wyśmietym sosem koperkowym - dużo smaczniejsze i zdrowsze od sklepowych paluszków rybnych.

Ocena: 2.18/5 (30 ocen)
n

29
07/13

Pomysły na lunch i przekąski do pracy

Sałata z pomidorami albo kanapka z szynką z pewnością nie uatrakcyjnią Twojego dnia w pracy. Sprawdź nasze propozycje na pyszne i łatwe w przygotowaniu lunche oraz przekąski, które zabierzesz ze sobą do biura!

Ocena: 4.71/5 (7 ocen)
i

29
07/13

Grillowane warzywa

Warzywne obiady są idealne na letnie, upalne dni. Szybkie w przygotowaniu, zdrowe i pyszne.

Ocena: 2.67/5 (12 ocen)
n

27
07/13

Piekielny sos

Idealny dodatek do pizzy, zapiekanek czy domowych chipsów. Piekielnie ostry, piekielnie dobry!

Ocena: 3.59/5 (45 ocen)
K

26
07/13

Gra o grilla, czyli jak urozmaicić spotkanie przy grillu

Czas urlopów już dawno się rozpoczął, a wraz z nim sezon grillowy. Większość z nas snuje plany spędzenia wolnego nie tylko na leniuchowaniu, ale także dobrze się bawiąc. Połączeniem tych planów może okazać się... grill.

Ocena: 3.5/5 (2 ocen)
K

26
07/13

Alternatywa dla piwa - cydr

Bądźmy szczerzy – lubimy piwo. Nawet ci, których zniechęcała jego charakterystyczna gorycz, rozsmakowują się w słodszych piwach smakowych. Na tej fali popularności wypłynął też jabłkowy przysmak. Dowiedz się, czym jest cydr.

Ocena: 3.28/5 (11 ocen)
a

25
07/13

Kuchnie świata - pasta tahini

Kochacie masło czekoladowe. Uwielbiacie masło orzechowe. Cenicie masło śmietankowe za to jak potrafi zmienić i pogłębić smak domowych potraw i deserów. A masło sezamowe? Znacie masło sezamowe?

Ocena: 1.54/5 (16 ocen)
n

24
07/13

Kuchnie świata - sos chutney

Uwielbiamy sosy, a w naszych lodówkach znajdziemy słoiki i butelki, w których zamkniętych jest wiele smaków. Keczupy, majonezy czy musztardy są bardzo popularne. Może warto sięgnąć po coś bardziej egzotycznego? Przedstawiamy chutney.

Ocena: 3.66/5 (16 ocen)
c

23
07/13

Zamknij smak lata w słoiku – czas na warzywne przetwory!

Nie musimy posiadać specjalnych umiejętności i profesjonalnego sprzętu. Aby zrobić przetwory wystarczy zebrać warzywa z ogródka lub kupić je na targu i mieć pod ręką sprawdzone przepisy.

Ocena: 2.42/5 (22 ocen)
c

23
07/13

Makaronowa pizza

Przedstawiamy sposób na bardzo nietypową pizzę.

Ocena: 4.47/5 (34 ocen)
c

23
07/13

Croque monsieur i croque madame – najsłynniejsze francuskie tosty

Chcesz poczuć klimat francuskiej kawiarenki? Wystaw stolik na balkon lub taras i przygotuj słynne francuskie tosty. Croque monsieur i jego siostra - croque madame czyli „chrupiący pan” i „chrupiąca pani” to symbol tamtejszej kuchni.

Ocena: 2.68/5 (54 ocen)
K

22
07/13

Śniadaniowy koktajl

Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia! Ale co zrobić, jeśli nie mamy ochoty na kanapkę ani gorącą zupę mleczną, a na domowe placuszki nie mamy czasu? Odpowiedź brzmi: śniadaniowy koktajl!

Ocena: 3.52/5 (18 ocen)
i

22
07/13

Jak przyrządzić bakłażana?

Bakłażan to bardzo popularne warzywo w kuchni wielu krajów. Możemy go przygotować na wiele sposobów: smażyć, dusić, grillować, nadziewać i piec, pamiętając jednak o kilku prostych zasadach.

Ocena: 4.19/5 (29 ocen)
c

22
07/13

Kariera świeżego burgera

Popularność i dostępność świeżych burgerów rośnie. Na kulinarnej mapie Polski coraz więcej barów, w których możemy zjeść chwilę wcześniej przygotowane kotlety, w chrupiącej bułce z dodatkiem warzyw i sosem.

Ocena: 2.52/5 (42 ocen)
c
  1 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15   Strona 10 z 15